Your cartClose

Your cart is currently empty.

Login Close

Stranica proizvoda - otprema, plaćanje i pravo povlačenja - isti sadržaj kao i pravila o otpremi

1. BESPLATNA DOSTAVA ZA KUPNJE PREKO 200 EUR

Nudimo mogućnost besplatne dostave za privatne kupce za sve kupnje iznad 200 EUR. Ako vaša košarica ima ukupnu vrijednost veću od 200 EUR, među opcijama dostave bit će vam ponuđena opcija besplatne dostave. Besplatna dostava odnosi se samo na ovu opciju dostave.

2. VRIJEME ISPORUKE

VortexVR obično obrađuje narudžbe istog radnog dana ako su proizvodi na zalihama na mreži i narudžba je poslana prije 12:00. Vrijeme dostave varira ovisno o odabranoj opciji dostave (1-6 radnih dana).

Nudimo dostavu putem DHL®, PostNord® ili UPS® za cijelu zemlju.

  • Hrvatska pošta - Poštanski ured (2 dana)
  • Hrvatska pošta - Paketomat (2 dana)
  • Hrvatska pošta - Kurirska dostava  (2 dana)
  • Overseas Express (48h)
  • DHL® Parcel E-Commerce (4 dana)
  • UPS® Standard (3 dana)
  • UPS Express® Saver (1 dan)

Ukoliko se narudžba ne može isporučiti u dogovorenom roku, o tome ćete biti obaviješteni. Tada imate pravo odustati od kupnje, ako želite.

3. PLAĆANJE

Prihvaćamo VISA i MasterCard/EuroCard, Apple Pay, Google Pay i PayPal. Unesite broj svoje kartice, rok valjanosti kartice i CVV2/CVC kod kartice. Novac će biti skinut izravno s vašeg računa kada autorizirate transakciju. Sve informacije o transakcijama šalju se putem SSL-a (Secure Sockets Layer) i šifrirane su, tj. visoko sigurne. Prihvaćamo najčešće švedske platne kartice VISA, Mastercard, AmericanExpress, ali ne i Maestro ili VISA Electron. Ako imate problema s plaćanjem, obratite se VortexVR korisničkoj službi. Naš partner za kartično i izravno plaćanje je Shopify Payments. Također možete platiti putem PayPala, koji je globalno sigurno rješenje za plaćanje.

4. PRAVO NA OTKAZ - 14 DANA

Pravo na odustajanje daje vam pravo na otkazivanje kupnje. Pravo na odustajanje odnosi se na robu i određene usluge (vidi iznimke u zadnjem odjeljku). Pravo na odustanak zahtijeva da obavijestite prodavatelja o isporuci u roku od 14 dana od primitka isporuke (obavijest o odustanku).

Kontaktirajte nas i javite nam da želite iskoristiti pravo na odustanak. Možete nas kontaktirati putem chata ili e-pošte: support@vortexvr.hr

5. SKLADIŠTE

Skladište i povratna adresa:

Paxy – Vortex
Varaždinska ulica, odvojak II kbr. 13 (OverSeas Express DEPO)
42000 Jalkovec

Nema nikakvih naknada osim ukupne cijene uključujući PDV u trenutku kupnje, tj. nema dodatnih poreza ili troškova.