Your cartClose

Your cart is currently empty.

Login Close

FAQ

Pitanje o: kabel oculus veze 5m | usb-a | do Oculus Quest 1/2

tražite kvalitetu signala:

Dobar dan.
Želio bih kupiti ovaj kabel, ali sumnjam. Je li dovoljno koristiti aplikaciju Oculus Rift na Oculus Quest-Goggles ili mi još uvijek treba kabel s pojačalom? Primijetio sam da se na Amazonu prodaju setovi. Ono što ne znam je jesu li prvenstveno o produljenju kabela ili ojačanju signala.
I ako kabel može raditi sam - jeste li testirali kako duljina 3M/5M utječe na snagu signala?
Hvala unaprijed za vaš odgovor.

pozdravi
Luke P.

Naš odgovor:

Pozdrav
Vrlo dobra pitanja. Postoje ljudi koji oklijevaju, ali djeluje na isti način kao i originalni kabel, ili čak i bolje. Važno je da matična ploča osigura dovoljno snage kroz kabel, u 1-2 % slučajeva ponekad mogu postojati mali problemi, a zatim trebate spojiti kabel samo za vrijeme aktivnog čvorišta.
Kabeli o kojima razgovarate su su Također se prodaje zajedno s drugim kabelom koji rekreira signal. Taj se kabel tada može proširiti kako bi se dobio bolji signal. U budućnosti ćemo imati do 8 metara dugih kabela s ojačanim i poboljšanim signalom s čipom koji je već u kabelu, ali to je još uvijek u proizvodnji.
Snažno preporučujemo naš kabel i ako se pojave problemi, nudimo besplatno Vratite se, ali kao što rekoh, mi smo tu da pomognemo i uvjereni smo da će to raditi na 100 % kako je namjeravalo. Ako matična ploča ne isporučuje napajanje, uvijek možete kupiti aktivno središte.
Naš kabel dugačak 5 metara daje isti rezultat kao i kabel dugačak 3 metra u rezultatima, tako da ograničenje nije u kabelu, već u hardveru .

S ljubaznim pozdravom
Vortex virtualna stvarnost