Your cartClose

Your cart is currently empty.

Login Close

Plaćanje i sigurnost

U načelu se ne obvezujemo pohranjivati ​​brojeve kartica izvan onoga što je potrebno kako bismo osigurali učinkovito postupanje s bilo kojim problemima zaduženja, otkaza i kredita.

Da biste olakšali kupovinu s nama sljedeći put, kada plaćate na odjavi, možete odlučiti sigurno pohraniti podatke o kartici s nama. Važno je da se prijavite sa svog korisničkog računa nakon što završite transakciju.
Odgovorni ste za ne dijeljenje korisničkog imena i lozinke s drugima.
Da bismo izvršili plaćanje, proslijedit ćemo vaše podatke na Naš davatelj plaćanja Shopify Payments . Podatke pohranjuju na siguran i siguran način i certificirani su PCI razina 1.


Shopify Payments prihvaća najčešće platne kartice Visa, MasterCard, AmericanExpress, kao i Apple Pay, Google Pay i posljednje, ali ne najmanje bitne Klarne.

Unesite broj svoje kartice i datum isteka kartice, kao i CVV2/CVC kod kartice. Novac će se oduzeti izravno s vašeg računa kada autorizirate transakciju. Sve informacije o transakciji šalju se putem SSL -a (Sigurni sloj utičnica) i šifrirane su, tj. Vrlo sigurne. Ako imate problema s plaćanjem, obratite se korisničkoj službi Vortexvr.


Također možete platiti putem paypa l što je globalni sigur rješenje za plaćanje.