Your cartClose

Your cart is currently empty.

Login Close

Pritužbe i jamstvo

1. Pritužbe

1.1 Kupci koji se žele žaliti na nedostatke u naručenoj robi moraju se obratiti VortexVR -u putem usluge kupcima putem e -pošte na potpore@vortexvr.co.uk U roku od tri godine, ali uvijek što je prije moguće nakon otkrivanja oštećenja.

1.2 Ako je VortexVr utvrdio da je roba neispravna, a nedostatak nije zbog bilo kakvih okolnosti od strane kupca, VortexVr će, na vlastiti trošak, ispraviti nedostatak robe ili zamijeniti robu novom robom . Vortexvr će platiti povratni teret u slučaju valjanih pritužbi.

Ako svoj proizvod pošaljete jednom od servisnih partnera Vortexvr.ie, ili ako Vortexvr.ie prosljeđuje vaš proizvod uslužnom partneru, servisni partner može vas izravno kontaktirati kao kupca.

2. Jamstvo

2.1 Naši proizvodi dolaze s jamstvima koje su nam ponudili proizvođači ili dobavljači. Značenje se prvenstveno popravlja ako se vaš proizvod pokvari. Ako se proizvod ne može popraviti, zamijenit će se ekvivalentnim proizvodom. Kao kupac ne možete pozvati nikakvo dodatno jamstvo proizvoda iz Vortexvr. Jamstvo se prenosi na mogućeg rabljenog kupca, što znači da vi koji ste kupili rabljeni proizvod možete popraviti proizvod od nas.

2.2 Ako kupujete kao privatni pojedinac i kao originalni kupac, imate pravo podnijeti žalbu na svoj proizvod u roku od 3 godine od dana kada ste ga primili.

2.3 Trgovci nemaju pravo tražiti nakon jamstvenog razdoblja.

2.4 Serijski broj mora biti netaknut da bi garancija bila valjana.

2.5 Sjetite se da će oštećenja uzrokovana prekomjernom prašinom u računalu poništiti jamstvo i pravo na zahtjev. Naša preporuka je da računalo ostavimo na podu, već da ga objesite ispod stola. Očistite ga nekoliko puta godišnje konzerviranim zrakom kako biste povećali vijek trajanja računala.

e-mail: support@vortexvr.co.uk